Tjenester - SALT Arkitekter AS
SALT Arkitekter - Arkitektstudio i norges vestligste by.
arkitekt, bygge, bolig, hus, oppussing, tomt, tomteutvikling, florø, førde, eikefjord, arkitekter, takst, taksering, takstmann, prosjektering, bygg, bolig,
223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-223,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1508

Vi tilbyr

Oversikt over våre tjenester

Prosjektering

Vår prosjekteringserfaring spenner fra små tilbygg og eneboliger til større offentlige bygg som barnehager og skoler. Vi er faglig engasjerte og vårt mål er at arkitekturen skal gjenspeile dette engasjementet.

Arealplanlegging

Planlegging er vårt viktigste verktøy for å kunne realisere prosjekter og skape god arkitektur. Gjennom områdeanalyse kartlegger vi premisser og finner de riktige grepene.

Prosjekteringsledelse

Vi organiserer og gjennomfører prosjekter. Vår erfaring er at nærhet til byggeplass er viktig for gode resultater. En lokal arkitekt styrker prosjektet.